Αρχική » ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ » Εκδήλωση για την 25η Μαρτίου : Παρέλαση.

Εκδήλωση για την 25η Μαρτίου : Παρέλαση.

Για μια ακόμα φορά, το Γυμνάσιο Κέδρου, τίμησε τη μνήμη της 25ης Μαρτίου με μια ξεχωριστή εκδήλωση. Το πρόγραμμα ήταν γεμάτο συναισθήματα και σημαντικές στιγμές που μας ένωσαν ακόμα περισσότερο ως κοινότητα.

Από νωρίς, στις 8:00, όλοι μαζευτήκαμε αναμένοντας με ανυπομονησία. Μέχρι τις 9:00 κατευθυνθήκαμε προς την εκκλησία, όπου τελέστηκε λειτουργία και ακούσαμε τον πανηγυρικό λόγο από τη διευθύντριά μας, κ. Τζουνάκου Μαρία. Τα θερμά χειροκροτήματα ήταν αναπόφευκτα. Στις 10:00 ακολούθησε η επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο ηρώων, με την κατάθεση στεφάνων από την τοπική κοινότητα του Κέδρου, υπό την προεδρία της κ. Κρανιώτη Κωνσταντίνας, και του λαογραφικού χορευτικού ομίλου Κέδρου, υπό την προεδρία της κ. Καμπούρη. Ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων από, το Νηπιαγωγείο κέδρου, Δημοτικό Σχολείο Κέδρου και το Γυμνάσιο, με ποιήματα που απάγγειλαν οι μαθητές, οι οποίοι δέχθηκαν θερμά χειροκροτήματα!!

Ακλούθησε ενός λεπτού σιγή και αμέσως μετά ο εθνικός ύμνος.

Στο τέλος της εκδήλωσης, κατά τις 10:30, το κοινό και οι επίσημοι έλαβαν θέσεις κατά μήκος του δρόμου, για να παρακολουθήσουν την παρέλαση των σχολείων με υπερηφάνεια και πατριωτισμό. Παρέλασαν κατά σειρά το Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό Σχολείο και το Γυμνάσιο Κέδρου.το τέλος της εκδήλωσης, κατά τις 10:30, το κοινό και οι επίσημοι έλαβαν θέσεις κατά μήκος της οδού για να παρακολουθήσουν την παρέλαση των σχολείων με υπερηφάνεια και πατριωτισμό. Η παρέλαση περιλάμβανε κατά σειρά το Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό Σχολείο και το Γυμνάσιο Κέδρου.

Να ευχαριστήσουμε τον τελετάρχη μας : κ. Αναστασόπουλο Ιωάννη και τη διευθύντριά μας κ. Τζουνάκου Μαρία για τον συντονισμό και την πραγματοποίηση της εκδήλωσης, αλλά και τους μαθητές που παρευρέθηκαν σε μια ημέρα που αποτελεί σημαντικό κομμάτι του ελληνισμού!