Αρχική » ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Αρχείο κατηγορίας ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Γυμνάσιο Κέδρου Ευχές

Ο Σύλλογος των καθηγητών και οι μαθητές του Γυμνασίου Κέδρου σας εύχονται Χρόνια Πολλά και καλή Ανάσταση

Δράση Ευαισθητοποίησης Των Μαθητών Με Αφορμή Την Πανελλήνια Σχολική Ημέρα Φιλοζωίας

Μια εξαιρετική εκδήλωση  με αφορμή την Πανελλήνια Σχολική Ημέρα Φιλοζωίας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 9/4/2024 στο Γυμνάσιο Κέδρου από την Ειδική Παιδαγωγό του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Σοφάδων κ. Ελένη Σαλταγιάννη. Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν κατάλληλα και να δράσουν με προγραμματισμό για τη διαμόρφωση μιας κοινωνίας, στην οποία οι άνθρωποι θα αντιμετωπίζουν τα ζώα με σεβασμό, μιας κοινωνίας στην οποία κανένα ζώο δεν θα βιώνει παραμέληση, κακοποίηση και βασανισμό!

Η προστασία και η προάσπιση των δικαιωμάτων των ζώων είναι ιδιαιτέρως σημαντική και προς αυτή την κατεύθυνση κρίνεται καταλυτική η ευαισθητοποίηση και η ανάληψη δράσεων, τόσο του δήμου όσο και των  πολιτών.

Πρέπει να τονίσουμε εδώ την τόσο σημαντική προσπάθεια δημιουργίας ενός καλαίσθητου σπιτιού για τα αδέσποτα ζώα από τον μαθητή του σχολείου Κέδρου Χαντσούλη Νέστορα της Β’ τάξης Γυμνασίου, το οποίο τοποθετήθηκε μέσα στο προαύλιο του σχολείου.

Μην ξεχνάμε ότι ο σεβασμός για τις άλλες μορφές ζωής είναι συχνά δείκτης  για το σεβασμό μας στις ανθρώπινες  αξίες!

Ευχαριστώ θερμά την Διευθύντρια του Γυμνασίου Κέδρου κ. Τζουνάκου Μαρία, το εκπαιδευτικό προσωπικό, τους αρμόδιους αντιδημάρχους κ. Αλειφτήρα Σοφία και κ. Κατσιαντώνη Χρήστο και ιδιαίτερα τα παιδιά μας που έδωσαν ένα ξεχωριστό χρώμα στην εκδήλωση!

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Σοφάδων εντάσσεται στο «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2021 – 2027» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό  Κοινωνικό Ταμείο+ (ΕΚΤ+)

Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων

Ημερήσιο Γυμνάσιο κέδρου,  02- 04 – 2024

Η σχολική εκδρομή του Γυμνασίου Κέδρου ήταν μια αξέχαστη εμπειρία για εμάς, καθώς μας έκανε να ξεφύγουμε από τους ρυθμούς της καθημερινότητας και να αποκτήσουμε νέες εμπειρίες και γνώσεις.

  Η ημέρα ξεκίνησε νωρίς, στις 7:00, με την αναχώρησή μας από τον Κέδρο. Η πρώτη μας στάση ήταν στο καφέ- εστιατόριο “Μακεδονία” στις 9:00, όπου απολαύσαμε ένα γρήγορο πρωινό πριν να συνεχίσουμε το ταξίδι μας.

Φτάνοντας στην Αθήνα στις 11:30, είχαμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε το Μουσείο της Ακρόπολης. Θεωρείται διεθνώς ως ένα από τα πληρέστερα και πιο σύγχρονα μουσεία στο είδος του. Στηρίζεται σε υπερυψωμένους πυλώνες θεμελιωμένους ανάμεσα σε αρχαιότητες, ενώ σε πολλά σημεία τα δάπεδα είναι διαφανή αφήνοντας σε κοινή θέα θέσεις ανασκαφών. Φιλοξενεί σπουδαία ευρήματα σε 3 κύριες ενότητες: η πρώτη με αντικείμενα από τις πλαγιές του Ιερού Βράχου, η δεύτερη με συλλογές αντικειμένων από την Αρχαϊκή Εποχή της Αθήνας (7ος αι. π.Χ.-480 π.Χ.) και η τρίτη με εκθέματα από τις ανασκαφές και τις συντηρήσεις στα μνημεία της Ακρόπολης.

   Η ξενάγηση που ακολούθησε ήταν εντυπωσιακή. Μας πληροφόρησε για την ιστορία και την αρχιτεκτονική των αρχαίων μνημείων, ενώ μας προσέφερε μια μοναδική ευκαιρία να θαυμάσουμε την πλούσια αρχαιολογική κληρονομιά της χώρας μας. Επίσης ,να ευχαριστήσουμε την ξεναγό μας  για την κατάρτισή της και τον παραστατικό τρόπο με τον οποίο μας παρουσίαζε τα γεγονότα.   Μετά το μουσείο, απολαύσαμε ένα νόστιμο μεσημεριανό γεύμα  προτού να κατευθυνθούμε προς τη Βουλή των Ελλήνων. Κατά την πορεία μας προς τον προορισμό μας είχαμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε την Πύλη του αυτοκράτορα Ανδριανού , τις στήλες του Ολυμπίου Διός, το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, τον εθνικό κήπο, το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.  

Η επίσκεψή μας στη Βουλή ήταν μια μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τον τρόπο λειτουργίας του ελληνικού κοινοβουλίου, κάτι που δεν είχαμε ζήσει ποτέ πριν. Η ξενάγηση μας παρείχε πολύτιμες πληροφορίες  για τη  δημοκρατική διαδικασία, το πολίτευμα της Ελλάδας και την ιστορία του κτιρίου. Επίσης, εντυπωσιακή ήταν η έκθεση με τους ζωγραφικούς πίνακες , πολύτιμα αντικείμενα και κειμήλια  από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

  Μετά τη Βουλή, είχαμε την ευκαιρία να  εξερευνήσουμε το ιστορικό κέντρο της Αθήνας και να επισκεφθούμε τον μητροπολιτικό ναό Αθηνών, όπου ανάψαμε ένα κεράκι σε ένδειξη σεβασμού.

  Η μέρα ολοκληρώθηκε με την επιστροφή μας στο Κέδρο στις 22:00, με μια ενδιάμεση στάση 30 λεπτών , όπου μοιραστήκαμε τις εντυπώσεις μας και τις αναμνήσεις από αυτήν την αξέχαστη εμπειρία.

  Η εκδρομή αυτή ήταν μια ευκαιρία  να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, να εξερευνήσουμε την ιστορία και τον πολιτισμό της χώρας μας και να αποκομίσουμε αξέχαστες αναμνήσεις που θα μας συνοδεύουν για πάντα.

   Να ευχαριστήσουμε τους καθηγητές μας, κ. Τζουνάκου Μαρία, την κ. Καλούτσα Αγορίτσα και τον κ. Χαντζή Βασίλειο που μας κρατούσαν ενήμερους κατά την διάρκεια της εκδρομής, που μας συνόδευσαν και οργάνωσαν αυτή την υπέροχη και αξέχαστη εκπαιδευτική επίσκεψη!!!

Εκδήλωση για την 25η Μαρτίου : Παρέλαση.

Για μια ακόμα φορά, το Γυμνάσιο Κέδρου, τίμησε τη μνήμη της 25ης Μαρτίου με μια ξεχωριστή εκδήλωση. Το πρόγραμμα ήταν γεμάτο συναισθήματα και σημαντικές στιγμές που μας ένωσαν ακόμα περισσότερο ως κοινότητα.

Από νωρίς, στις 8:00, όλοι μαζευτήκαμε αναμένοντας με ανυπομονησία. Μέχρι τις 9:00 κατευθυνθήκαμε προς την εκκλησία, όπου τελέστηκε λειτουργία και ακούσαμε τον πανηγυρικό λόγο από τη διευθύντριά μας, κ. Τζουνάκου Μαρία. Τα θερμά χειροκροτήματα ήταν αναπόφευκτα. Στις 10:00 ακολούθησε η επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο ηρώων, με την κατάθεση στεφάνων από την τοπική κοινότητα του Κέδρου, υπό την προεδρία της κ. Κρανιώτη Κωνσταντίνας, και του λαογραφικού χορευτικού ομίλου Κέδρου, υπό την προεδρία της κ. Καμπούρη. Ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων από, το Νηπιαγωγείο κέδρου, Δημοτικό Σχολείο Κέδρου και το Γυμνάσιο, με ποιήματα που απάγγειλαν οι μαθητές, οι οποίοι δέχθηκαν θερμά χειροκροτήματα!!

Ακλούθησε ενός λεπτού σιγή και αμέσως μετά ο εθνικός ύμνος.

Στο τέλος της εκδήλωσης, κατά τις 10:30, το κοινό και οι επίσημοι έλαβαν θέσεις κατά μήκος του δρόμου, για να παρακολουθήσουν την παρέλαση των σχολείων με υπερηφάνεια και πατριωτισμό. Παρέλασαν κατά σειρά το Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό Σχολείο και το Γυμνάσιο Κέδρου.το τέλος της εκδήλωσης, κατά τις 10:30, το κοινό και οι επίσημοι έλαβαν θέσεις κατά μήκος της οδού για να παρακολουθήσουν την παρέλαση των σχολείων με υπερηφάνεια και πατριωτισμό. Η παρέλαση περιλάμβανε κατά σειρά το Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό Σχολείο και το Γυμνάσιο Κέδρου.

Να ευχαριστήσουμε τον τελετάρχη μας : κ. Αναστασόπουλο Ιωάννη και τη διευθύντριά μας κ. Τζουνάκου Μαρία για τον συντονισμό και την πραγματοποίηση της εκδήλωσης, αλλά και τους μαθητές που παρευρέθηκαν σε μια ημέρα που αποτελεί σημαντικό κομμάτι του ελληνισμού!

25η Μαρτίου 1821

Εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου 2024

Στην ιστορία κάθε λαού υπάρχουν περίοδοι και γεγονότα, εθνικοί, κοινωνικοί και πολιτικοί αγώνες που αποκτούν μια ξεχωριστή σημασία, από τον ρόλο τους τόσο στην ιστορική πορεία κάθε έθνους, όσο και στη διαμόρφωση της εθνικής συνείδησης. Έτσι και το σχολείο μας, αναγνωρίζοντας τη σημαντική ημέρα της 25ης Μαρτίου 1821, διοργάνωσε μια εκδήλωση που  αναδεικνύει την πολυσύνθετη και πλούσια ιστορία της χώρας μας και συμβάλλει στην κατανόηση των γεγονότων που διαμόρφωσαν τη σύγχρονη Ελλάδα.

Η εκδήλωση άρχισε με το κοντάκιο«Τη Υπερμάχω», την ασπίδα της πίστεως. Αυτός ο ύμνος επιβεβαιώνει τη σημασία της 25ης Μαρτίου, η οποία γιορτάζεται ως διπλή εορτή. Είναι η μέρα που οι Έλληνες επαναστάτησαν για την ανεξαρτησία της πατρίδας μας, αλλά επίσης είναι και ο εορτασμός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, η οποία αποτελεί πηγή αγάπης και προστασίας για τον ελληνικό λαό. 

Στη συνέχεια ο μαθητής της Β’ τάξης, Καφαντάρης Χρήστος, απαγγέλλει το ποίημα «Στο Εικοσιένα» του Γ.Κ. Σταμπολή. Τα λόγια του ποιήματος περιγράφουν με ευαισθησία την ηρωική πάλη των Ελλήνων εναντίον των Οθωμανών στην επανάσταση του 1821, ενώ η απαγγελία του, αναβιώνει το πνεύμα της επανάστασης στις καρδιές όλων των παρευρισκομένων. Ακολούθως, το τραγούδι «Να ‘τανε το 21» ανεβάζει το πνεύμα και οδηγεί την κοινότητα του σχολείου μας σε ένα συναισθηματικό ξεσηκωμόενθύμησης και εκτίμησης για τους πρόγονους μας.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με θέμα τους κλέφτες, προπύργιο της αντίστασης, οι οποίοι αποτελούσαν τον πυρήνα της αντάρτικης δράσης κατά τη διάρκεια της επανάστασης. Σκληραγωγημένοι, εμπειροπόλεμοι, αντιμετώπιζαν τον εχθρό με ανδρεία και αποφασιστικότητα.. Η ζωή τους ήταν γεμάτη δυσκολίες και τυραννία, αλλά παρόλα αυτά συνέχιζαν να πολεμούν για την ελευθερία και την αξιοπρέπειά τους.Το τραγούδι«Κλεφτική Ζωή», που ερμήνευσε η χορωδία μας, αποτελεί έναν αποτελεσματικό τρόπο να αναβιώσουμε το πνεύμα των κλεφτών. Με τη μελωδία του αλλά και με τους στίχους που αναφέρονται στην αντίσταση και την επιθυμία για ελευθερία, το τραγούδι φέρνει μια αίσθηση αυθορμητισμού και αξιοπρέπειας στις καρδιές μας.

Σε αντίθεση με τα κηρύγματα υποταγής στον Τούρκο αφέντη, ο λαός δεν δέχτηκε παθητικά την υποδούλωση. Αντιστάθηκε. Η αντίσταση είχε ήρωες όπως ο Θανάσης Διάκος, που αναδείχθηκε από την οικογένεια των κλεφτών. Η αφήγηση του ποιήματος «των Κολοκοτρωναίων», που απαγγέλλει ο μαθητής της Β’ τάξης, Χαντσούλης Νέστορας, αναβιώνει την εποχή της επανάστασης και την ηρωική πάλη για την ελευθερία. Αυτή η αναδρομή στο παρελθόν διδάσκει και εμπνέει τις νέες γενιές!

Οι αγώνες του λαού, η επίδραση του διαφωτισμού και το παράδειγμα της θυσίας του Ρήγα κρατούσαν ζωντανή την ελπίδα για την απελευθέρωση και ενέπνεαν νέες προσπάθειες. Ακολούθησε η απαγγελία του ποιήματος«ο Θούριος»του Ρήγα από τον μαθητή της Β’ τάξης, Παπαγεωργίου Δημήτριο, που μας συγκίνησε βαθιά και στη συνέχεια το τραγούδι «ο Θούριος». Η αναφορά σε αυτά τα ιστορικά γεγονότα μας έφερε συγκίνηση και έκανε τις καρδιές μας να χτυπούν πιο δυνατά !

Οι Έλληνες απέδειξαν ότι κάθε εμπόδιο μπορεί να ξεπεραστεί με τη δύναμη ενός ενωμένου λαού που πορεύεται με ενθουσιασμό και πίστη προς το ίδιο όραμα. Μην μπορώντας να ανεχτούν άλλο τον εξευτελισμό της σκλαβιάς, έκαναν  τον αγώνα τους τραγούδι της ελευθερίας.Στη συνέχεια ακολούθησε«ο Όρκος των Φιλικών», που απαγγέλλει ο μαθητής της Β’ τάξης, Χαντζής Δημήτριος, και το τραγούδι «Τα Κλεφτόπουλα»από τη χορωδία. Αυτές οι στιγμές  μας έκαναν να νιώσουμε υπερηφάνεια και αποφασιστικότητα!!

Η εκδήλωση ξεδιπλώνεται με θέμα τις Σουλιώτισσες.Ο αγώνας ανεβαίνει σε νέα επίπεδα. Αγκαλιάζει κάθε γωνιά της Ελλάδας. Κάθε νίκη φέρνει μαζί της και ηρωικές θυσίες. Η απαγγελία του ποιήματος «Οι Σουλιώτισσες» από τη μαθήτρια της Β’ τάξης, Παπαγεωργίου Χρύσα, μαζί με τον «χορό του Ζαλόγγου» που προβλήθηκε, μας συγκίνησε και μας γέμισε πατριωτισμό.

Ο αντίχτυπος της επανάστασης ήταν μεγάλος ιδιαίτερα στους συγγραφείς, τους ποιητές και τους ζωγράφους της Ευρώπης, εκείνης της εποχής.Συγκλονιστικό είναι το ποίημα «το Ελληνόπουλο»που έγραψε ο Βίκτωρ Ουγκώ για τη σφαγή της Χίου. Απαγγέλλειο μαθητής της Α τάξης Κουτσιούμπας Θωμάς.

Στησυνέχεια  ακολούθησε το θεατρικό δρώμενο «Ματρόζος» του Γ. Στρατήγη. Πήραν μέρος οι μαθητές : Χατζής Δημήτριος (Ματρόζος), Κουτσιούμπας Θωμάς (Εγγονός), Γιαβρούτας Κωνσταντίνος (Κανάρης) Καφαντάρης Χρήστος(Υπασπιστής). Το θεατρικό μας έδωσε την ευκαιρία να αλλάξουμε ατμόσφαιρα από τα τραγούδια και τα ποιήματα κάνοντάς την πιο ρεαλιστική !!

Η γιορτή έκλεισε με δημοτικούς χορούςαπό μαθητές της Α και Β τάξης του Γυμνασίου και ολοκληρώθηκε με τον Εθνικό Ύμνο.

            Ευχαριστούμε θερμά τους καθηγητές μας που βοήθησαν στην προετοιμασία και στη διεξαγωγή της γιορτής ,την κ. Τζουνάκου Μαρία, τον κ. Ακρίβο Βασίλειο και τον κ. Αναστασόπουλο Ιωάννη. Πολλά συγχαρητήρια και στους μαθητές /τριες που πήραν μέρος και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για την πραγματοποίηση της γιορτής.

ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΣΜΟΚΟΒΟ

Διδακτική επίσκεψη. (Στο πλαίσιο των μαθημάτων : Γεωγραφίας, Εργαστηρίων δεξιοτήτων).

Ημ. Γυμνάσιο Κέδρου. Πέμπτη, 7 Μαρτίου 2024

———————————————————————————————————————

   Η σχολική εκδρομή του Γυμνασίου Κέδρου (8:00 – 13:00) στην τοποθεσία Σμόκοβο ήταν μια μοναδική εμπειρία γεμάτη εντυπώσεις και ανακαλύψεις. Ξεκινώντας από τα Ιαματικά Λουτρά, είχαμε την ευκαιρία να δούμε και να θαυμάσουμε ένα περιβάλλον απόλυτης φυσικής ομορφιάς και θεραπευτικών ιδιοτήτων.

   Στη συνέχεια, επισκεφτήκαμε το γραφικό χωριό Λουτροπηγή, έναν πραγματικό κρυμμένο θησαυρό που αναδεικνύει την παραδοσιακή αρχιτεκτονική και τον πολιτισμό της περιοχής. Μετά από αυτόν τον περιπετειώδες περίπατο, απολαύσαμε μια εξαιρετική γευστική εμπειρία σε ένα υπέροχο εστιατόριο στην καρδιά της περιοχής, με θέα τη λίμνη, τη Δροσοσταλιά, όπου μας πρόσφεραν τοπικά εδέσματα και παραδοσιακές γεύσεις που ικανοποίησαν κάθε ουρανίσκο.

   Τέλος, καταλήξαμε στη λίμνη Σμοκόβου, θαυμάζοντας το εντυπωσιακό φράγμα που δημιουργεί μια εικόνα γαλήνιας ομορφιάς και αρμονίας με τη φύση. Η εκδρομή αυτή ήταν μια μοναδική ευκαιρία να συνδεθούμε με τη φύση και την παράδοση της περιοχής, αλλά και να δημιουργήσουμε αξέχαστες αναμνήσεις μαζί.

   Θέλουμε θερμά να ευχαριστήσουμε τους εκπαιδευτικούς μας, την κ. Τζουνάκου Μαρία, τον κ. Ακρίβο Βασίλη, την κ. Καλούτσα Αγορίτσα τον κ. Αναστασόπουλο Γιάννη  και την κ. Τζιμούρτου Σταυρούλα για την οργάνωση αυτής της υπέροχης εκδρομής. Επίσης, εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στον δήμο Σοφάδων, που μας παρείχε όχι μόνο το λεωφορείο με τις μετακινήσεις αλλά και τις αναλυτικές πληροφορίες για κάθε περιοχή, που βοήθησαν στην εμπειρία μας!

ΠΙΣΙΝΑ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΣΜΟΚΟΒΟΥ

Πανελλήνια Ημέρα κατά της σχολικής βίας και του εκφοβισμού.

Η 6η Μαρτίου έχει καθιερωθεί από το Υπουργείο Παιδείας ως Πανελλήνια Ημέρα
κατά της σχολικής βίας και του εκφοβισμού. Ο όρος «εκφοβισμός και βία στο
σχολείο» (school bullying) χρησιμοποιείται για να περιγράψει μια κατάσταση, κατά
την οποία ασκείται εσκεμμένη, απρόκλητη, συστηματική και επαναλαμβανόμενη βία
και επιθετική συμπεριφορά, με σκοπό την επιβολή, την καταδυνάστευση και την
πρόκληση σωματικού και ψυχικού πόνου σε μαθητές από συμμαθητές τους, εντός και
εκτός σχολείου.
Αυτή η ημέρα έχει ως στόχο να ευαισθητοποιήσει τους μαθητές σχετικά με το
πρόβλημα του σχολικού εκφοβισμού και να προάγει την αλληλεγγύη και τον
σεβασμό στο περιβάλλον της εκπαίδευσης. Οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες,
εκδηλώσεις και εκστρατείες που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια αυτής της
ημέρας στοχεύουν στο να ενισχύσουν την επίγνωση για τις επιπτώσεις του
εκφοβισμού στους μαθητές και να προωθήσουν ένα φιλικό και ασφαλές περιβάλλον
στα σχολεία. Έτσι λοιπόν, στα πλαίσια αυτής της ημέρας πραγματοποιήθηκε μια
σχετική παρουσίαση από τον κοινωνικό λειτουργό του σχολείου μας κ. Χατζή
Βασίλειο, στη συνέχεια προβλήθηκαν βίντεο με σκοπό την ευαισθητοποίηση των
μαθητών, ακολούθησαν σχετικές συζητήσεις και προβληματισμοί και στο τέλος
δημιουργήσαμε αφίσες-κολαζ, σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό εικαστικών κ.
Μουτουσίδη Αθανάσιο και την εκπαιδευτικό παράλληλης στήριξης κ. Τζιμούρτου
Σταυρούλα.
Η συνεργασία μεταξύ κοινοτήτων, σχολείων, γονέων και αρχών είναι ουσιώδης για
την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος. Η εκπαίδευση για την αντιμετώπιση του
εκφοβισμού, η προώθηση της συμπόρευσης και η δημιουργία ασφαλών και
υποστηρικτικών περιβαλλόντων είναι κρίσιμες πτυχές για την αντιμετώπιση αυτού
του προβλήματος.

ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ

Η τυχερή μας μαθήτρια

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΕΔΡΟΥ